kalendar2015_b

UITM – 24-й Міжнародний туристичний салон “Україна”

4-6 жовтня 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Україна) відбудеться UITM – 24-й Міжнародний туристичний салон “Україна”, організатором якого є виставкова компанія “Прем’єр Експо” (Україна) та  ITE Group Plc. (Великобританія).
Ця туристична виставка, що має всі підстави називатися однією з найбільших в Україні, традиційно проходить у жовтні та з року в рік набуває все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, країн СНД, близького та далекого зарубіжжя.
Цього року в UITM – 24-й Міжнародний туристичний салон “Україна” планується участь понад 100 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв 25 країн світу, серед яких: Азербайджан, Болгарія, Білорусь, В’єтнам, Еквадор, Єгипет, Греція, Грузія, Індія, Італія, Куба, Литва, Мальдівська Республіка, Мексика, Молдова, Палестина, Перу, Польща, Словаччина,Таїланд, Танзанія, Туреччина, Угорщина, Україна, Франція тощо.
Цьогорічна туристична виставка продовжить традицію акцентування на культурно-туристичному потенціалі України й ознайомлення вітчизняних та зарубіжних відвідувачів і гостей виставки з туристичними можливостями українських міст та регіонів у цій царині.
UITM також відіграє значну роль у розвитку економічної та туристичної сфери нашої країни та у залученні іноземних інвестицій у нашу державу. За роки свого існування виставка стала площиною для виходу українських компаній на міжнародну арену, демонстрації України як привабливого туристичного напрямку для представників багатьох країн світу, для налагодження співпраці між вітчизняними та іноземними компаніями. Виставка є ефективним інструментом  популяризації як України в цілому, так і її окремих регіонів на міжнародному рівні та залученню фінансових потоків в нашу державу. З року в рік області та регіони України беруть участь у цій експозиції.
З метою більш масштабної та ефективної популяризації туристичної галузі України, як привабливого туристичного напрямку, цього року на виставці UITM експозиція міст і регіонів виділена в формат Ярмарку туристичних дестинацій України з можливістю презентацій на стендах та в демо-зоні усіх особливостей та привабливих куточків кожного регіону нашої країни, його гастрономічних родзинок, фольклору, мистецтва тощо.
Деталі щодо участі за телефонами: 067-955-46-67, (044)496-86-45 (вн.242) Стадник Наталія Михайлівна.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930