kalendar2015_b

Міністерство культури продовжує термін прийому документів від закладів культури та громадських об’єднань для обрання відповідної частини Наглядової ради Українського культурного фонду

Відповідно до ст. 6 Закону України «Про Український культурний фонд» на Міністерство культури України покладено завдання щодо обрання до складу Наглядової ради Фонду представників закладів культури та громадських об’єднань шляхом проведення рейтингового інтернет-голосування у порядку, встановленим Законом та Положенням про Український культурний фонд (додається).
З метою забезпечення широкого представництва закладів культури та громадських об’єднань в процедурі обрання відповідної частини складу Наглядової ради Фонду
Міністерство культури України подовжує термін прийому документів  до 22 вересня 2017 року
від закладів культури та громадських об’єднань на адресу електронної пошти: ucf@mincult.gov.ua документи, підписані електронним цифровим підписом керівника:
1)                 заяву кандидата з повідомленням про відсутність визначених у цьому Положенні обмежень щодо обрання до складу Наглядової ради Фонду (зразок додається);

2)                 рішення закладу культури чи громадського об’єднання про висування кандидата на обрання до складу Наглядової ради Фонду (зразок додається);

3)                 біографічну довідку кандидата (форма додається);

4)                 письмову згоду кандидата на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, а також на оприлюднення копій документів, зазначених в абзацах другому, четвертому та сьомому цього пункту (зразок додається);

5)                 відомості про місцезнаходження, адресу електронної пошти та номер контактного телефону закладу культури чи громадського об’єднання, контактну інформацію кандидата.
Для участі в процедурі обрання відповідної частини складу Наглядової ради Фонду заклади культури та громадські об’єднання можуть також подавати документи, що підтверджують професійний досвід, досвід управлінської діяльності у сфері культури, знання та досягнення кандидата.
Відповідно до законодавства заклад культури чи громадське об’єднання, що зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України, можуть подати до складу Наглядової ради Фонду лише одну кандидатуру.
Вищезазначені документи подаються у форматі pdf. Посилання в листах на документи, що потребують завантаження з інших ресурсів (в тому числі Google Drive, Dropbox, тощо) не розглядатимуться. Кожен файл має бути вкладеним в лист окремо. Не приймаються до розгляду файли-архіви (ZIP, RAR тощо).
Відповідальність за достовірність поданих документів та інформації несуть заклади культури, громадські об’єднання або кандидат.
Часом подання документів враховується час фактичного отримання листа Мінкультури.
У відповідь на надісланий від закладів культури та громадських об’єднань пакет документів, Мінкультури надає підтвердження про його отримання електронним листом впродовж 3-х робочих днів.
Повідомлення Мінкультури відправляється на адресу, з якої надіслані документи, із зазначенням дати та часу отримання пакету документів.
Довідково. Відповідно до Указу Президента України від 25 травня 2017 року № 133 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», яким застосовано санкції до поштових сервісів, зокрема, «Яндекс», «Яндекс. Україна», «Mail.ru», «Mail.uа» Мінкультури не прийматиме заявки із зазначених сервісів.
Порядок розгляду поданих документів та підстави для відмови визначаються згідно з Положенням «Про Український культурний фонд».
Акцентуємо увагу на тому, що членом Наглядової ради Фонду не може бути особа:

-                      яка за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежена;

-                      яка має судимість за вчинення злочину, не зняту чи не погашену в установленому законом порядку;

-                      на яку протягом останнього року перед днем працевлаштування було накладено адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.
По завершенню прийому заявок Мінкультури проведе рейтингове-інтернет голосування щодо обрання відповідної частини складу Наглядової ради Фонду. Інформація про результати голосування будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Міністерства.
Довідки за телефоном - 234-63-88
/головний спеціаліст відділу візуального мистецтва Управління сценічного і візуального мистецтва Бєлоусова Ніна Леонідівна
начальник відділу візуального мистецтва Управління сценічного і візуального мистецтва Крутоголов Євгенія Михайлівна/

 

За матеріалами прес-служби Міністерства культури України

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031