kalendar2015_b

Від традицій – до новацій

У виставковій залі обласної бібліотеки для юнацтва відбулося відкриття 7-ї  щорічної виставки творчих робіт випускників Хмельницької спеціалізованої школи №27  ім. Дмитра Іваха.
Всі, хто завітав на свято творчості, отримали неймовірну насолоду від цікавих яскравих робіт. Вчитель  Марія Крамар,  яка опікується молодими обдаруваннями, допомогла присутнім зазирнути в особливий  художній світ авторів представлених  робіт. Виставка цікава  тим, що юні художники не бояться експериментувати, шукати нові техніки, засоби художньої виразності. Кожна з 28-ми оригінальних робіт, представлених в експозиції,  має свою історію створення.
Олександра Кондратюк, яка в дитинстві мріяла стати балериною,  вилила це непереможне бажання в свою роботу «Балерина»; Микола Пукал використав запропоновані для творчості скельця від окулярів – і ми милуємось «Квітами, подарованими веселкою» (мозаїка), Юлія Чорна спробувала себе в техніці ниткографія і ми відчуваємо «Аромат весни»; Наталії Дрозд  вдалось створити за допомогою цвяхів і різнокольорових ниток «Живий ліс, в якого добрі очі». Не відірвеш очей від мереживного «Феніксу» Ілони Петриченко, виконаного в техніці «філейного в’язання»; виявляється в техніці квілінг можна передати чарівність «Зоряної ночі» Ван Гога  (Маргарита Стародумова). А родзинкою креативної експозиції  стала робота Владислава Муляра  «Самотність. Спокій. Тиша» в техніці маркетрі.
Яскраво розкрила художні образи створених робіт музика, яка прозвучала у виконанні студентів Хмельницького музичного училища.
Щодня відвідувачі вернісажу  відкривають для себе  можливості  як класичних традиційних  технік образотворчості, так і креативних сучасних.
Бібліотека запрошує надихнутись творчістю учасників виставки  та порадіти їх успіхам.  Виставка діятиме впродовж жовтня.в1ф в2ф в3ф в4ф в5ф

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930