kalendar2015_b

Пожежу легше попередити, ніж потім гасити

В світлі останніх пожеж, які проколитись Україною, важливо своєчасне дотримання заходів безпеки у публічних громадських місцях. Бібліотеки  – це установи, що утримують велику кількість легкозаймистих паперових матеріалів, та заклади, у яких щоденно бувають десятки відвідувачів. З метою знайомства працівників обласної універсальної наукової бібліотеки з основними положеннями пожежної безпеки організовано зустріч із співробітником Хмельницького міського управління державної служби з надзвичайних ситуацій Куніциним В.К. Присутні отримали інформацію про попередження небезпеки, оснащення закладів засобами пожежогасіння, першочергові дії при виникненні надзвичайної ситуації, підвищення небезпеки напередодні опалювального періоду. Віталій Костянтинович звернув увагу на знання діючих правил пожежної безпеки, навів приклади найпоширеніших причин виникнення пожеж за останній місяць, обговорив з присутніми дії під час виникнення пожежі на певному об’єкті, повторив правила безпеки на робочому місці та в побуті, розповів про особливості евакуації людей із небезпечного приміщення.
У ході практичної частини інструктажу бібліотекарі ознайомились із первинними засобами пожежогасіння та правилами користування вуглекислотними та порошковими вогнегасниками.
Учасники переглянули відео-сюжет про ліквідацію однієї з масштабних пожеж в Одеському муніципальному дитячому оздоровчо-спортивному таборі «Вікторія».пож1ф пож2ф пож3ф пож4ф

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930