kalendar2015_b

Україна славить своїх героїв

З нагоди Дня захисника України працівники Хмельницької обласної  бібліотеки  для юнацтва провели вечір – зустріч «Україна славить своїх героїв».
На зустріч з учнями ліцею були запрошені військовослужбовці Хмельницького батальйону Національної Гвардії України Сергій Гребеля та Борис Гандзюк. Вони є учасниками бойових дій в зоні АТО. Професію військового обирали свідомо, пройшли строкову службу і зрозуміли, що військова кар’єра  саме для них. «Жодного разу не пошкодував, що став офіцером – розповідав Сергій, – хоча відповідальність велика. Під моєю командою багато солдатів, за яких я відповідаю, для яких повинен бути прикладом». Воїни розповіли  про перші дні перебування в зоні АТО, коли було особливо важко.  Атмосфера  єднання і  товариської підтримки  виручала не раз у  складних умовах військових дій. Корисними були поради  військових присутнім юнакам щодо підготовки до строкової військової служби та служби за контрактом.
Учні ліцею  зацікавились можливістю служби за контрактом саме в цій військовій частині. Є надія, що серед  читачів бібліотеки – майбутні  воїни Національної Гвардії України.
Працівники бібліотеки підготовили книжкову виставку про історію   Української Армії.
Всі учасники  зустрічі  висловили  бійцям глибоку вдячність за мужність, відвагу і  наше мирне небо над головою.ві1ф ві2ф ві3ф ві4ф

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930