kalendar2015_b

Українці – нація героїв

День захисника України  та День українського козацтва відзначили  в  Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка. Українці – нація героїв! Саме  під такою назвою відбулася патріотична акція.  В акції взяли участь очільник Товариства Збереження Історії України “Січ” Дмитро Савчук, голова благодійного фонду “Подих надії нації” Тетяна Юзепчук, волонтер та учасник АТО Віктор Данилевський. Під час щирого спілкування емоції переповнювали  як читачів, вчителів, так і бібліотекарів. Запрошені гості розповідали дітям про свою громадянську позицію, вкотре підкреслюючи, як важливо любити свій рідний край, власну країну та завжди бути готовим стати на її захист. Читачі засипали запитаннями та робили селфі на згадку.
Козацькому роду  немає переводу – запевнили читачі, які взяли участь у  козацькій вечірці “Ми – щит і меч твій, Україно!”. Гостями вечірки стали Олександр Івасенко та Марія Клопотюк , учасники студентського літературного театру “Глорія”. А потім настав час козацьких розваг та забав. Хлопці стрибали у мішках,  на швидкість одягалися козаком, виконували запальний танок. А дівчата відбирали крупи для козацького кулешу, малювали українську вишиванку і щиро підтримували майбутніх захисників України.
Розважальна програма “Нумо, козачата!”  проведена для наймолодших читачів. Вправні, непосидючі, швидкі та влучні маленькі козачата довели, що також є  нащадками великого українського народу.зах1 зах2 зах3 зах4 зах5 зах6

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930