kalendar2015_b

Особливості японської національної кухні

З метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв’язків між Україною та Японією, а також на виконання домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України до Японії, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. У форматі Року Японії Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека презентувала колоритну мандрівку «Особливості японської національної кухні» для студентів Хмельницького центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій. В рамках заходу було представлено книжково-ілюстративну виставку «Мистецтво японської кулінарії» та відеопрезентацію «Японська кухня в українських реаліях: смакуйте на здоров’я». Мета заходу – вивчення традицій і особливостей японської кухні та кулінарії, технологічних процесів приготування страв, специфіки кухонного посуду, способів підготовки продуктів, ритуали процесів приготування їжі та характеристика страв японської кухні.кух1 кух2 кух3

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Жовтень 2018
П В С Ч П С Н
« Вер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031