kalendar2015_b

Круглий стіл «Музей як центр формування громадської активності»

У Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї в рамках проведення консультацій з громадськістю відбувся круглий стіл «Музей як центр формування громадської активності».  У засіданні взяли участь директори та науковці музеїв, працівники освіти та культури області, представники громадських організацій та ЗМІ.
Розпочала роботу зібрання заступник директора Хмельницького обласного краєзнавчого музею Тетяна Смолій, яка розповіла учасникам круглого столу про актуальні питання музейної справи в області на сучасному етапі.
У роботі круглого столу взяли участь методист департаменту освіти та науки Хмельницького Наталя Солтіс; головний спеціаліст відділу з питань екології Управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста  Наталя Сибіга; майстриня, голова спілки художників Дунаєвеччини Оксана Цимбалюк; заступник директора Хмельницької школи іконопису «Нікош» Світлана Михайлова; координатор Хмельницького клубу толерантності  Анастасія Чеглакова; заступник голови Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України – Віктор Флентін. Говорили з присутніми про координацію діяльності комунальних та шкільних музеїв, про те, яке майбутнє у сучасних музеїв.
В процесі обговорення були окреслені пропозиції щодо спільних проектів музею та закладів освіти і громадських організацій.
Учасники круглого столу отримали методичні матеріали, підготовані співробітниками Хмельницького обласного краєзнавчого музею.
На завершення роботи учасники круглого столу оглянули експозиції краєзнавчого музею.кр1ф кр2ф кр3ф кр4ф кр5ф кр6ф кр7ф кр8ф

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930