kalendar2015_b

З ювілеєм Валентино Зимня!

14 січня театрали України відзначали ювілей народної артистки України Валентини Зимньої. 90 років виповнилось від дня народження талановитої актриси та педагога. Наша землячка, Валентина Іванівна, народилась в селі Вишнівчик Чемеровецького р-ну Хмельницької області. На сцені Буковинського театру створила біля сотні образів у виставах різних жанрів . Понад п’ятдесят років  Зимня Валентина Іванівна присвятила роботі  у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Серед її студентів такі відомі особистості, як: міністр культури України Євген Нищук, народні та заслужені артисти України Тарас Жирко, Інна Капінос, Світлана Орліченко, кінорежисер Олесь Санін,  Василь Вовкун, телеведучі Лілія Ребрик, Сніжана Єгорова, співачка Оксана Хожай та інші.

Захід присвячений ювілею відбувся в місті Києві на Камерній сцені ім. С. В. Данченка.  Від земляків та  Хмельницької обласної адміністрації ювілярку привітала заслужена артистка України Лариса Курманова, яка вручила Валентині Іванівні почесну грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації, вітальну адресу, а також цінні подарунки.

Ми ж приєднуємось до привітань і ще раз хочемо побажати Валентині Іванівні міцного здоров’я, сили та наснаги!  Щоб усе добро, яке вона принесла в наш світ, неодмінно проростало в думках та серцях її послідовників!

завантаження

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930