kalendar2015_b

З добром у серці

Незважаючи на вкрай непросту ситуацію, в якій перебуває наша держава,  бібліотека-філія № 2 долучилася  до організації цікавого дозвілля дітей учасників АТО.

З цією метою в бібліотеці-філії № 2 було проведено бібліо-паті «Ми України діти і мрія в нас одна».

Розпочався захід з екскурсії по бібліотеці. Під час інформаційного повідомлення присутні дізналися про користь читання, взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті «Малюємо свої мрії», складали пазли, а наймолодші учасники заходу переглянули сучасні українські мультфільми, взяли участь у вікторині «Вгадай героя казки» та можливість розмальовувати книги-розмальовки.

Родзинкою заходу став майстер-клас з мехенді (східного мистецтва розпису хною по тілу).

На заході виступила юрист Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної первинної правової допомоги  Ганна Кимаківська, яка надала дітям та їхнім батькам більш повну інформацію про пільги згідно чинного законодавства для учасників АТО та членів їх сімей та представила відео презентацію «Пільги дітям учасників АТО».

Гостям бібліотеки була представлена література книжкових виставок: «З Україною в серці», «Перехрестя мудрого закону», «Лабіринтами історії» та «Дитяче бібліоменю».

Насамкінець дітям було запропоновано чай, солодощі та зроблено колективні фото на добру пам’ять.

Перший тиждень канікул бібліотеки-філії № 3, 4, 5, об’єднавшись,  провели для дітей учасників АТО ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою».

Дітям була представлена книжкова виставка «Нові книги нового століття» та фотозона.

Юні учасники активно приймали участь у казкових вікторинах, конкурсах малюнка, завданнях з народознавства, конкурсі малюнку на асфальті.

Родзинкою дня було запускання кульок з бажаннями дітей. Усі отримали позитивний настрій від спілкування та солодкі подарунки.

Заходи для дітей учасників АТО пройшли весело, активно та змістовно.фотозона ф. № 2 пазли мехенді розмальовки

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Травень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031