kalendar2015_b

«Організація діяльності клубного закладу по задоволенню соціокультурних потреб населення в умовах децентралізації»

7-8 червня 2018 року відбувся обласний семінар директорів РБК, МБК та базових клубних закладів ОТГ області на тему: «Організація діяльності клубного закладу по задоволенню соціокультурних потреб населення в умовах децентралізації». Семінар був організований Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва. Розпочався він з виїзду у заклади культури Чорноострівської та Війтовецької ОТГ.

Cемінар відкрили директор Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Клименко А.Б. та заступник директора Центру Ільїнська О.В., які окреслили завдання клубних установ на нинішньому етапі. Керівник Чорноострівської ОТГ – Дзісь М.С. та спеціаліст з питань культури, національностей, релігій та туризму – Бєлєванцев А.В.  презентували діяльність закладів культури Чорноострівської громади, зокрема, розповіли про форми і методи клубної роботи, спрямованні на об’єднання населення громади. Учасники семінару переглянули відеофільм про історію смт Чорний Острів.

Продовження семінару відбулось у Війтовецькій ОТГ. Зустріли гостей голова селищної ради – Степанюк І.Г., начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету – Воробйова О.О., методист – Вилавська Т. У. та численні творчі колективи громади. У фойє Війтовецького МБК присутні оглянули виставку декоративно-прикладного мистецтва та відвідали майстер-класи з виготовлення декоративних квітів. Ділове спілкування про роботу клубних установ Війтовецької громади розпочав голова Ігор Степанюк. Продовжила презентацію Олександра Воробйова, гості ознайомились з матеріально-технічним забезпеченням закладів, роботою клубних формувань, культурно-дозвіллєвою діяльністю закладу та презентацією творчих колективів громади, яка відбулась у Писарівському СБК. В обговоренні прийняли участь працівники закладів культури міст, районів та ОТГ. Вони зауважили про позитивні зміни роботи клубних закладів в умовах ОТГ, подякували керівникам даних громад за їх підтримку галузі культури.

Другий день семінару продовжився на базі обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, де слухачі прослухали лекції спеціалістів та методистів центру (Ільїнської О.В., Петрової В.Б. та Захарка А.О.). Підсумки семінару були підведені у формі роботи «круглого столу». Директори РБК, МБК та базових клубних закладів ОТГ області обговорили важливі моменти своєї діяльності з огляду на отримані консультації та виступи колег і організаторів. без имени-13 без имени-52 без имени-62

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930