kalendar2015_b

Наша пісня – наша доля!

Цього року вперше за всю історію України найкращі діти – переможці Всеукраїнських фестивалів-конкурсів «Соловейко України» та «Доля» вирушили на І-й міжнародний фестиваль-транзит «Наша пісня – наша доля» до Хорватії, Словенії та Румунії. З 19 по 25 червня в цих куточках Європи лунали українська мова та українська пісня.

Усмішка нагородження

Нам дуже приємно, що зразковий вокальний ансамбль «Усмішка» Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв (керівник Олена Гнатюк) був в числі найкращих та повернувся з перемогою, а саме: міжнародний конкурс «Українські солоспіви у Рієці» (Хорватія) – зразковий вокальний ансамбль «Усмішка» – лауреат Першої премії, дует «Тандем» у складі Каріни Рубановської та Максима Гнатюка – лауреат Другої премії та соліст Максим Гнатюк – лауреат ІІІ премії.
Усі «Соловейки України» та «Доляни» взяли участь у І міжнародному фестивалі-транзиті «Наша пісня – наша доля» (Словенія) та І міжнародному фестивалі «Рідна пісня – рідне слово» (Румунія).
Це була незабутня поїздка: море емоцій, гарних вражень, нових знайомств та нових друзів «Соловейків» і «Долян».

нагородження Тандем

Висловлюємо слова вдячності народному артисту України, поету, композитору і засновнику фестивалів Мар’яну Гаденко та берегині Президентського благодійного фонду Леоніда Кучми «Україна» Тетяні Мельник за можливість відвідати за 7 днів 3 країни.
Діти познайомилися з легендами української пісні та високоповажними членами журі: головою журі, засновницею міжнародного конкурсу «Українські солоспіви у Рієці», народною артисткою України Ольгою Камінською, народним артистом України, засновником та незмінним керівником гурту «Кобза» Євгеном Коваленко, заслуженою артисткою України, композитором Лілією Остапенко («Лілеєю»), заслуженою артисткою України Світланою Зайченко, а також: з головою товариства «Берегиня» українців в Словенії Галиною Маловшек, головою Союзу українців Румунії, Депутатом Парламенту Румунії Миколою-Мирославом Петрецьким.

Усмішка

Учасники колективу «Усмішка» та батьки висловлюють слова вдячності незмінному хореографу нашої «маленької родини» Петру Гаврилюку та директору школи Валентині Рябчук. Дякуємо за Вашу підтримку та настанови!

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930