kalendar2015_b

«Молодь змінює країну»

Під такою назвою 22 серпня   працівниками відділу періодики Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва проведено годину державності до Дня Незалежності України.

На  зустріч  завітали курсанти Хмельницької Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького. Провідний бібліотекар Галина Мартинюк  познайомила присутніх  з історичними віхами боротьби українців за самостійну державу, передумовами  ухвали Акта проголошення Незалежності України та розкрила  його доленосне  значення для нашого народу.

Бібліотекар наголосила, що майбутнє України великою мірою залежить від молоді . Адже саме молоді люди захищають незалежність нашої країни на фронті, вони прославляють державу  науковими відкриттями, перемогами в спорті, несуть українську культуру і мистецтво в світ.   Фахівці бібліотеки  на прикладах з нашого сьогодення показали, яку роль відіграє молодь в творенні успішної країни. Присутні дізнались  про молодих  воїнів – Героїв України, в тому числі і про уродженців Хмельниччини,  науковців, чиї винаходи дістали визнання в світовому співтоваристві, про олімпійців та параолімпійців, які здобували золото на Олімпіадах.

Читачам запропоновано    слайд – презентації   «Незалежна Україна» та «Початок незалежності», відеоролики про молодих українських винахідників, які вражають світ своїми науковими ідеями

Курсанти мали змогу познайомитись з виданнями, що були представлені на   тематичній книжковій виставці  «Золотий серпень України».

Завершилась зустріч спільним виконанням Гімну України.CAM02376 CAM02392

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930