kalendar2015_b

Проект зі сприяння розвитку спорту серед школярів “JuniorZ”

За підтримки Міністерства освіти і науки України, спільно з Українською федерацією учнівського спорту та Громадською організацією «Спортивний рух Олександра Педана «JuniorZ» (далі – Громадська організація) реалізується Всеукраїнський проект «JuniorZ». В рамках якого 11 вересня 2018 року у місті Хмельницький заплановано проведення спортивного фестивалю школярів «JuniorZ» (далі – Фестиваль).

завантаження
Під час проведення Фестивалю будуть презентуватись інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури у закладах загальної середньої освіти, ознайомлення (майстер-класи) з новітніми видами спорту, що складають основу варіативних модулів нової навчальної програми.
Мета: ознайомлення з новітніми видами спорту, презентація інноваційних підходів до проведення уроків фізичної культури у закладах загальної середньої освіти.
Почесні гості свята: Заступник міністра освіти і науки України Р.В.Грсба, Голова комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, В.Г.Стеценко, Лідер спортивного руху JuniorZ, Олександр Педан, представники Хмельницької міської ради.
Учасники заходу: учні шкіл міста та жителі міста Хмельницький. Усього від 1000 до 2000 учасників та глядачів.
Організатори заходу: проект реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України, Української федерації учнівського спорту, Громадської організації «Спортивний рух Олександра Педана «JuniorZ»       .
Нагородження: кожен учасник заходу і команди шкіл-лауреатів отримують заохочувальні призи.
8 видів спорту - нових варіативних модулів програми фізичного виховання школярів (чирлідинг, фризбі, флорбол, петанк, сумо, самбо, бадмінтон, хортинг).

Програма проведення спортивного фестивалю школярів «JuniorZ»
11.00 – початок реєстрація шкільних команд, видача маршрутних листів керівникам команд – вчителям, жеребкування учасників фестивалю груп шкільних груп підтримки.
11.30 – гра зі школярами (підготовка флешмобу).
11.50 – шикування учасників і відвідувачів біля центральної сцени. Поважні гості, організатори виходять на сцену для привітального слова і урочистого відкриття заходу.
12.00 – церемонія відкриття
-      виступ Заступника Міністра освіти і науки України Романа Греби
-      виступ Голови комітету з фізичного виховання та спорту Вадима Стеценко
-      виступ лідера руху Олександра Педана
12.15 – початок основного блоку, учасники направляються по локаціям відповідно до направлень, отриманих при реєстрації.
12.15 – 14.15 – змагання шкіл на кожній спортивній локації за принципом батлу (спаришу). Тобто одночасно на локації знаходиться 2 команди різних шкіл, які проводять коротку гру між собою. Суддею фіксується результат змагань і команда школи отримує залікові бали.

Тривалість активності на одній локації 15 хвилин.
Після цього команди змінюють локації, де зустрічаються з командами інших шкіл.

14.15 – завершення основного блоку фестивалю.
14.15 – 14.35 — запрошення та розміщення учасників фестивалю для конкурсу шкільних груп підтримки і вручення заохочувальних призів і сувенірів від спонсорів.
14.35 – 14.55 – матч «Усі зірки» за участю гостей свята кращих гравців з кожної команди шкіл – учасниць.
14.55 – 15.05 – виконання усіма учасниками фестивалю флешмобу JuniorZ.
15.05 – 15.45 – показові виступи кожної шкільної групи підтримки, вихід усієї команди школи на сцену, вручення заохочувальних призів та сувенірів від спонсорів, фотографування.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930