kalendar2015_b

День знань у бібліотеці

У перші дні вересня Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека радо зустрічала учнівську молодь та підготовила для них цикл національно-патріотичних уроків до Дня знань.

Герої не вмирають, їх подвиг вічно житиме у нашій пам’яті і серцях… Під таким гаслом пройшов урок пам’яті «Увійшли у безсмертя…», під час якого вшанували пам’ять славних синів подільського краю, тих хто поліг на Майдані, і всіх тих хто не повернувся з АТО.2

Яке ж місце займає Україна на європейській арені? Чи можна її вважати частиною європейського простору – головні тези першого уроку за темами «Розкажемо Європі про себе» та «Європеєць – в Україні, українець – в Європі».

Про значення волонтерського руху в Україні, що припав на час Революції Гідності і початок війни на Донбасі говорили запрошені Тетяна Юзепчук та Віктор Данилевський – волонтери, засновники благодійного фонду «Подих надії нації». Не залишила байдужим жодного з присутніх патріотична поезія Галини Корицької, поетеси, активної громадської діячки.

«Хмельниччина – моя мала Батьківщина» – урок про історію, природу, визначні пам’ятки культури та архітектури, видатних діячів Хмельницької області викликав зацікавленість у слухачів до інформації про рідний край. Учны гымназыъ №2 здійснили презентацію проекту «Інтерактивна Культурно-Туристична Мапа Хмельниччини».11

Урок за темою «Добротворення – наша мета» спонукав до жвавого обговорення  про значення добра, як життєвого духовного вибору особистості.

В ході проведення уроків демонструвалися фільми патріотичного змісту; відбулася презентація книжкової виставки «Живи, Україно, прекрасна і вільна!»

Загалом заходи з нагоди Дня знань відвідало більше 250 осіб.1

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Липень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031