kalendar2015_b

Реалізація культурно дозвіллєвих послуг: клубний заклад від задуму до втілення

12 вересня для клубних працівників Шепеівського  району відбувся семінар на тему: «Реалізація культурно дозвіллєвих послуг: клубний заклад від задуму до втілення».
Серед виступаючих були головний спеціаліст з питань культури  управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму районної державної адміністрації Галімська В. В. та директор районного будинку культури Грищенко М.П. Серед запрошених була присутня Топчій  І. П. – помічник народного депутата України  Романа Мацоли, яка подарувала сценічне взуття для аматорських колективів району.
На нараді піднімалися питання переваги децентралізації та створення ОТГ у Шепетівському районі, проаналізували проведений у районі фестиваль-конкурс сценічних творів військово-патріотичної тематики, присвячений Дню захисника України . Присутні працівники культури клубного типу з об’єднаних територіальних громад  мали змогу обмінятися досвідом та розповісти про свою творчу діяльність.
Також був проведений цікавий майстер-клас «Українська хустка – від минулого до сьогодення». Працівники районного будинку культури  розповіли присутнім про традиції та обряди, пов’язані з українською хусткою, продемонстрували зав’язування хусток у різних варіантах.Шепетівс.к. Шепетів. Шепеті.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930