kalendar2015_b

Для маленьких театралів

26 січня 2019 р.

10.30 – вистава “Бебі – бумм! Знайомство.”

Для глядачів від 1 до 3 років! Це дуже популярний в Європі «БЕБІ – ТЕАТР»! Що таке «Бебі театр»? Це  затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла,  а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі  і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі  з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

11.00 -  Ігротека в фойє другого поверху (гольф, шахи, цікавий лабіринт, піскова анімація, веселкове малювання тощо), дозвілля глядачів у зимовому саду. Перегляд дитячих малюнків, аплікацій тощо.

12.00 –  Вистава «Снігова Королева», Г.-Х.Андерсен

Дружба головних героїв, яких звати КАЙ та ГЕРДА, розквітла разом з прекрасною трояндою, яку вони виростили разом. Чи буде вона міцною? Чи витримає випробування? Крижана скалка розбитого Сніговою Королевою дзеркала Зла вп’ялася в душу Кая, і світ змінився на холод та жорстокість. Вірність і доброта врятує світ, це знала Герда, і тому пішла на пошуки Кая в дуже далеку і небезпечну дорогу. Її доброті та щирості скорилися підземна Фея  Квітів, ворони, Принці Принцеса, і навіть Маленька Розбійниця. Холодний Світ півночі і Слуги Снігової Королеви стали неподоланною перешкодою на шляху беззахисної дівчинки. Але ії щира молитва призвала на захист Небесне Воїнство, яке допомогло Герді знайти Кая серед крижаної пустелі, розтопити його крижане серце і визволити з полону Снігової Королеви. Молітеся, і будете Почуті!

13.00  -  Ігротека в фойє другого поверху (гольф, шахи, цікавий лабіринт, піскова анімація, веселкове малювання тощо), дозвілля глядачів у зимовому саду.IMG_9063

27 січня 2019 р.

11.00 -  Ігротека в фойє другого поверху (гольф, шахи, цікавий лабіринт, піскова анімація, веселкове малювання тощо), дозвілля глядачів у зимовому саду. Перегляд дитячих малюнків, аплікацій тощо.

11.30 – Імпровізований концерт за участі глядачів «Справжній мікрофон»

12.00 – Вистави «Пригоди Каштанчика», В.Орлов

Казка про маленького каштанового чоловічка, який шукав свою маму. Малюк познайомився із добрим ведмедиком Мишком та лихою пацючкою Кралечкою – безсоромною спекулянткою, яка змусила Каштанчика перевдягнутися на жебрака і збирати для неї гроші. Ведмедик Мишко рятує Каштанчика од злої Пацючки і пропонує йому перебути зиму в барлозі, котрий і допомагає спорудити. Навесні Каштанчик проросте і стане молодим Каштановим деревом, і зрозуміє, що мати його – земля. Вистава учить любити природу, у ній присутні усі пори року, і, звичайно, вчить підтримувати друзів.

13.00  -  Ігротека в фойє другого поверху (гольф, шахи, цікавий лабіринт, піскова анімація, веселкове малювання тощо), дозвілля глядачів у зимовому саду.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930