kalendar2015_b

Житимемо за правилами – змінимо країну…

Ці слова стали  одним із основних меседжів, що лунали на презентації книги Святослава Ратушняка, директора Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького “Живи та дій за правилами”. У читальній залі Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка зібралися фахівці у галузі права, педагоги і ті, для кого створена ця книга − школярі.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк зазначив, що видання книги відбулося за підтримки очолюваного ним відомства у рамках проекту Міністерства юстиції “Я маю право”. Віктор Анатолійович наголосив, що права дитини у школі – це вагомий аспект навчального процесу, і усі його учасники мають дотримуватись відповідних норм та правил. Автор книги, яку сьогодні презентували читачам, та багатьох інших навчальних посібників з правознавства для учнів і студентів Святослав Ратушняк повідав про  важливість даної тематики, особливості протидії булінгу у сучасній школі з позиції педагога  та керівника навчального закладу.  Про місію бібліотеки щодо популяризації правової тематики, діяльність підліткового клубу “Крок”, участь та перемоги читачів у Всеукраїнських правознавчих конкурсах розповіла учасникам презентації директор бібліотеки Валентина Черноус.

Жити за правилами не так уже й складно. Безсумнівно, приклад дорослих, якісна література і такі зустрічі допомагають дітям усвідомити, що майбутнє кожного та країни залежить від нас самих.IMG_0713 IMG_0727

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930