kalendar2015_b

Поезія – душі перлина

З нагоди Всесвітнього дня поезії в рамках пункту європейської інформації (ПЕІ) що діє при Кам’янець-Подільській центральній  бібліотеці вшанували її величність –Поезію.  Маргарита Шевернога, поетеса, авторка шістьох поетичних збірок, двох книжок перекладів з російської, новел і оповідань, літературних рецензій. Упорядниця і редакторка колективних збірок і альманахів порадувала своєю поезією  молодь ,студентів  Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв режисерського відділу.

Переглянувши відео «Усе моє життя – цікава п’єса» про поетесу, зрозуміли, що поезія-найголовніше у її житті. Поряд з  її поезією прозвучала мелодія скрипки у виконані Віктора Шухтуєва, учня РДШМ , якому акомпанувала  за  фортепіано Марія Дубік, пісні прозвучали  від  Аріни Пономарьової, Анастасії Білик,учениць РДШМ. На згадку про теплу зустріч Маргарита Володимирівна подарувала бібліотеці свої книги.

Представлена література на книжковій виставці «Любителям  поезії.» ознайомила відвідувачів книгозбірні з ліричними сонетами В. Шекспіра та Ф. Петрарки, віршами М.Цвєтаєвої, А. Ахматової, В.Симоненка, В.Стуса, Б.Олійника, П.Тичини, Л.Костенко, які вражають своєю романтичною схвильованістю та щедрістю почуттів, тонкою, проникливою лірикою; а також збірками подільських поетів.

Підготувала: Оксана Клімова ,завідуюча відділом обслуговування ЦРБ

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031