kalendar2015_b

Березень.Читають всі!

У спеціалізованих бібліотеках для дітей Хмельниччини проведено День читання книги Івана Франка “Лис Микита”. Ідея вдалась завдяки проекту “Конструкторське Бюро Бібліотекарів”, партнерами якого є обласні бібліотеки для дітей Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Книгу читали і дорослі, і діти, не лише бібліотекарі, а відомі люди краю, представники різних професій. До читання  доєдналися керівник творчого об’єднання “Бісеринка” О.Корчевна з Летичівської ОТГ та начальник відділу культури, національностей та релігій Летичівської селищної ради О.Морозова, спеціаліст сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму Гвардійської ОТГ О.Атаманчук. Фахівців серйозних і відповідальних професій також читали дітям – завідувач навчально-консультативного пункту м. Кам’янець-Подільського навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області В. Нікітін та інженер з підготовки кадрів регіонально навчально-методичного центру ДП “Подільський ЕТЦ” О. Слюсарчук.

В обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка книгу читав актор волонтерського дитячого театру “Летючий корабель” Станіслав Богонос. Читачі не лише з захопленням слухали юнака, а й взяли участь у танцювальному майстер – класі від самого Лиса Микити, який провела керівник та режисер цього ж театру Світлана Тукало.

Голосні читання супроводжувалися конкурсними програмами, казковими заплутанками, віртуальними клоуз-тестами, інтерактивними вправами, інсценівками уривків казки за допомогою пальчикового та лялькового театрів. Не обійшлося і без мультиплікації.

Дорослі вкотре продемонстрували дітям, що читання допомагає людині стати розумною та успішною.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930