kalendar2015_b

«Золоте коло» повертається в Хмельницький!

Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Золоте коло» цьогоріч відбудеться 7-8 жовтня 2019 року у Хмельницькому. А почесним гостем стане відомий в Україні та за її межами балетмейстер, творець театру «Київ модерн-балет», лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року, заслужений діяч мистецтв України Раду Поклітару.

З історії фестивалю-конкурсу. Започаткований у 2004 році, як Всеукраїнський фестиваль танцю, з кожним роком він підтверджує свою значущість, адже дає можливість талановитій молоді проявити свою хореографічну майстерність, познайомитися з хореографічними можливостями та досягненнями творчих колективів і окремих виконавців, обмінятися досвідом роботи та виявити нові тенденції в розвитку багатогранного хореографічного мистецтва, популяризувати мистецтво танцю. На фестивалі-конкурсі можна побачити цікаві балетмейстерські роботи, високу сценічну культуру виконавців у номінаціях «Класична хореографія», «Сучасна хореографія», «Народна хореографія», «Бальна хореографія», «Східні танці».  Зазвичай, у конкурсних заходах беруть участь представники багатьох областей України. Оцінює виступи представницьке журі, членами якого в різні роки були відомі в Україні хореографи: Р.Малиновський – народний артист України, Ю. Гуреїв – заслужений вчитель України, В.Чорнобиль – заслужений діяч мистецтв України, В.Вітковський – заслужений артист України, О.Шиманський – заслужений артист України, Л.Климчук – лауреат міжнародних конкурсів, О.Король, Н.Корисько та інші відомі в царині хореографії особистості.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Золоте коло» – це один з наймасовіших хореографічних проектів Хмельниччини. Впевнені, що і цього року він підтвердить свій високий рівень та стане ще однією сходинкою до єднання майстрів танцювального мистецтва!

Запрошуємо аматорські хореографічні колективи та окремих виконавців з різних регіонів України до участі у  Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Золоте коло». З Положенням про дану мистецьку акцію можна ознайомитись на сайті:www.podillyastar.top

«Золоте коло» чекає на вас!Сайт

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930