kalendar2015_b

Сучасний, злободенний, вічний…

Презентація книги “Сучасний, злободенний, вічний” подільської письменниці, громадської діячки, журналістки Любови Сердунич відбулася в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Видання присвячене 205-й річниці від дня народження Шевченка та увійшло до серії “Золота ліра Поділля”, яку запроваджено управлінням культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА і видано коштом обласного бюджету.

З вітальним словом до авторки звернулася заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму ОДА Валентина Сергіївна Лукашук.

Любов Андріївна повідала, як відбулося її перше знайомство з творчістю Шевченка, розповіла, чому книга має формат літературно-публіцистичного видання та звернула увагу підлітків на особливий розділ книги “Моя маленька Шевченкіана”. Адже саме в цій частині містяться поетичні, прозові, публіцистичні твори, світлини з відвідин заходів та певних подій, приурочених відомому світочу нашої нації.

Поважні гості – народний артист України Володимир Смотритель, артист Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля” Ярослав Камінський виконували твори на слова Шевченка та присвячені Великому Генію. А школярі ділилися власними враженнями від творчості Шевченка та проникливо декламували поезію з книги авторки.

Теплі слова вітання  прозвучали і від поета, члена Хмельницької міської літературної спілки “Поділля” Віталія Матеуша.

“Безперечно, видання, стане у нагоді усім шанувальникам творчості Шевченка, а також використовуватиметься у роботі під час підготовки заходів”- зауважила директор бібліотеки Валентина Черноус.IMG_4079

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930