kalendar2015_b

Двадцять п’ять кращих виконавців естрадної пісні Хмельниччини обрані для участі у Суперфіналі Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!»

Двадцять п’ять кращих виконавців естрадної пісні Хмельниччини обрані для участі у Суперфіналі Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!»

Ось і пройдено фінальний етап Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!». Даний мистецький проект є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового, який народився у с.Сарнів Волочиського району на Хмельниччині.

Позаду хвилювання, конкурсантам можна зітхнути і трошечки відпочити, але не довго, оскільки незабаром розпочнуться репетиції до суперфіналу Фестивалю-конкурсу.

Проведення суперфіналу конкурсу планується 1 жовтня 2019 р. до міжнародного Дня музики. Голова журі суперфіналу – народний артист України Олександр Пономарьов.

Слід зазначити високий виконавський рівень обраних суперфіналістів, тому суперфінальні батли обіцяють бути цікавими і гарячими. До участі у суперфіналі журі обрало дев’ятнадцять солістів та шість гуртів.

У молодшій віковій категорії, від десяти до дванадцяти років це: Лєскова Кіра, Вознюк Єлизавета, Каменюк Юлія, Свинарчук Ольга та Льовкіна Катерина.

У другій віковій категорії (13 – 15 років) суперфіналістами стали: Ситник Каріна, Рубановська Каріна, Гончарук Поліна, Шимкова Анна, Аракелян Арман, Пентюк Анастасія та Поліщук Божена.

У старішій віковій категорії – Кохан Богдан, Савчук Максим, Бас Рената, Остапчук Вікторія, Тихонюк Ілона, Станіславська Крістіна та Гаєвська Євгенія.

Колективи – суперфіналісти: гурт «Вернісаж», зразковий вокальний ансамбль «Усмішка», гурт «Кумасі», гурт «Поляночка», гурт «Камелія» та гурт «Синевір».

Оргкомітет фестивалю обрав кожному суперфіналісту пісню Миколи Петровича Мозгового, яку ті будуть виконувати у супроводі оркестру. Хочеться побажати учасникам суперфіналу успіху та натхнення!сайт

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930