kalendar2015_b

У Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва приймали вітання з нагоди професійного свята представники однієї з найбільш творчих галузей – працівники культури та майстри народного мистецтва. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються  джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Адже культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Привітати присутніх у залі науково-методичного центру прийшли заступник голови обласної ради Валерій Лесков, заступник голови обласної державної адміністрації заступник Світлана Павлишина, , начальник управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Ірина Трунова, голова обласної організації професійної спілки працівників культури Микола Луценко та керівники структурних підрозділів Хмельницької обласної державної адміністрації.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток української культури і мистецтва та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва найкращі представники творчої професії були нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та ради, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, обласної організації професійної спілки працівників культури.

Ще раз від усієї душі вітаємо вас із професійним святом та зичимо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.20191108_122517 vitannia_kultura1

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930