kalendar2015_b

На Теофіпольщині проведено семінар-тренінг працівників клубних закладів

Значення клубного закладу, як осередку культури, центру спілкування стає дедалі важливішим. Адже заклад культури – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися з своїми враженнями та гарно відпочити.

З метою розвитку творчих здібностей населення, активізації роботи клубних закладів Теофіпольського району, 28 листопада 2019 року був проведений семінар-тренінг на тему: «Особливості організації роботи клубних закладів культури в сучасних умовах». Навчання провели: провідний методист Валентина Петрова та Ольга Пиріжок методист відділу науково-методичної роботи та народної творчості Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва.

У роботі тренінгу взяли участь завідувач сектору культури Теофіпольської районної державної адміністрації Філик Лідія Іванівна, Науменко Таїсія Олександрівна – директор Теофіпольського районого будинку культури та методисти, а також директори сільських будинків культури та завідуючі сільськими клубами Новоставецької ОТГ і району.

З питаннями «Нормативно-правового забезпечення клубних закладів», «Діловодство у клубному закладі», «Проект мінімального культурного кошику» виступила В. Петрова.

Нового забарвлення, інноваційного характеру набуває останнім часом робота клубних закладів, які сприяють реалізації творчого потенціалу населення, можливостям розвитку культури в громаді. Також слухачам було повідомлено про початок подання конкурсних програм в Український культурний фонд, який підтримуватиме у 2020 року проекти у сфері культури. Про це розповіла О. Пиріжок.

Під час семінару-тренінгу присутні ділилися досвідом роботи, обмінювалися враженнями, адже метою заходу було збагачення професійних та творчих знань, навиків працівників клубних закладів.P91128-110628

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031