kalendar2015_b

БРАТИ КАПРАНОВИ: МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ – БІБЛІОТЕКА

14 грудня до Кам’янця-Подільського завітали відомі українські письменники, видавці, публіцисти – Брати Капранови, які презентували в центральній бібліотеці ім. Костя Солухи свій новий історичний роман «Паперові солдати».
Як наголосив Дмитро Капранов: «Ми з Тернополя їдучи на Київ, традиційно не могли оминути Кам’янець-Подільський, щоб не завітати до наших давніх друзів. Тому ми зробили значне транспортне відхилення, і вкотре в стінах вашої бібліотеки відчуваємо таку надзвичайно приязну атмосферу спілкування.
А про що новий роман, в якому переплелися УПА і Голлівуд, Волинь і Каліфорнія, Сталін і Дісней? І що може поєднувати такі різні реальності?
Про це дізналися учасники зустрічі-презентації, користувачі бібліотеки, добрі друзі та шанувальники творчості відомих київських письменників.
Спілкуючись з присутніми, письменники зробили огляд своїх видань, які можна було придбати тут же в бібліотеці. «Паперові солдати», «Справа Сивого», «Майдан», «Таємні файли», «Мальована історія України», «Веселих свят», «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки», «Історія нашої Церкви» – ось далеко не повний перелік творчих напрацювань невтомних і енергійних Братів.
До організації зустрічі долучились ГО «Кам’янець-Подільське об’єднання Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка» та Всеукраїнська Ініціатива «Активна Громада» Кам’янця-Подільського від Інституту «Республіка».
Ми вкотре переконались, що Капранови не тільки талановиті, а й харизматичні українці. І сподіваємось що вони обов’язково колись ще напишуть і про наш славний Кам’янець-Подільський. До нових зустрічей!

4 (1)

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930