kalendar2015_b

Світе мій сонячний…

Саме таку назву мала виставка фотосвітлин Петра Радушинського, яка відкрилася в  обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Знаний фотограф представив відвідувачам ніжні фото пробудження природи, красу тваринного світу, неповторні пейзажі і краєвиди. Здавалося б все те, що ми бачимо щоденно, але не завжди придаємо значення, забуваючи фокусувати свій погляд на тому прекрасному, що нас оточує.

Щирими словами вдячності вітали Петра Онуфрійовича найближчі – волонтери Творчої Сотні “Рух до перемоги” – донька, поетеса Оксана Радушинська, Заслужена артистка України Майя Онищук, Софія Доколова, майор Олександр Петрук. Особливо згадувалися фотосвітлини під час поїздок в зону ООС, зауважувалося наскільки фотограф вміє передати певні емоції, тобто побачити те, що не бачать інші, а головне – відобразити це у своїх фото.  Звісно, Петро Онуфрійович звик бути переважно за кадром, а тут випала нагода не лише презентувати свої роботи, а й поспілкуватися з підлітками, дати певні поради та професійні настанови щодо ракурсів фото. Публіцист, колишній редактор газети “Проскурів” Богдан Теленько, вітаючи Петра Радушинського, звернув увагу на важливість фоторобіт, зроблених у зоні ООС, і порадив представити їх широкому загалу.

Розкривав секрети майстерності професії фотографа і голова Хмельницької обласної організації  Національної спілки фотохудожників України Анатолій Іванов.

Тема фотомистецтва виявилася настільки цікавою для дітей, що вони не лише уважно слухали, але й задавали запитання. Підлітки вразили гостей несподіваним експромтом – декламуванням патріотичної поезії по завершенню заходу.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930