kalendar2015_b

Ближні обрії Михайла Цимбалюка

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація книг відомого подільського письменника, члена Національної спілки письменників України, члена Національної спілки журналістів України Михайла Цимбалюка – збірки поезій «Ближні обрії» та літературно-художнього видання нарисів, шляхових заміток та пригод «Весла на воду».
До поетичної збірки «Ближні обрії» увійшла поезія, зібрана автором за декілька років: прониклива лірика любові до рідного краю, наших звичаїв та обрядів, патріотична поезія про події на сході України.
У спільній книжці письменника Михайла Цимбалюка та літератора Олександра Босенка «Весла на воду» – опис Дністра, який вони побачили і про який дізналися впродовж походів організованої ними екологічно-туристичної експедиції.
На презентацію завітали письменники, бібліотекарі Лісогринівецької ОТГ та студенти Хмельницького інституту МАУП за спеціальністю «Туризм», усі ті, хто закоханий у рідний край, подорожі та пригоди.
Режисер і театральний діяч Володимир Павловський з композитором і поетом-піснярем Олександром Бобровніковим відзначили творчі особливості автора, його патріотизм і активну життєву позицію. Яна Янчишина, як літературний критик і науковий співробітник Хмельницького обласного літературного музею, охарактеризувала поезію Михайла Цимбалюка, а декан гуманітарно-економічного факультету Хмельницького інституту ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом» Володимир Коцюк відзначив багатогранність таланту Михайла Цимбалюка і важливість його видань, особливо для сучасної молоді.
У залі панувала напрочуд тепла та невимушена атмосфера. Під час заходу присутні переглянули документальну стрічку про сплави по Дністру (описані у книзі «Весла на воду»), звучали пісні про Дністер, Бакоту, декламувалися вірші зі збірки «Ближні обрії».IMG_6125

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930