kalendar2015_b

Тренінгові заняття з отримання базових навичок роботи з ПК та в мережі Інтернет

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці завершено проведення тренінгових занять для користувачів бібліотеки з отримання базових навичок роботи з ПК та в мережі Інтернет.
10 користувачів бібліотеки старшого віку упродовж двох місяців опановували сучасні технології. Під час навчання познайомилися з комп’ютером, навчилися працювати з файлами, папками, редагувати у текстовому редакторі Word, оволоділи навичками пошуку в мережі Інтернет, зареєстрували електронні поштові скриньки й навчилися ними користуватися, створили власні кабінети на сайтах організацій що надають комунальні послуги та банківських установах. Також пройшли реєстрацію на медичній соціальній платформі Medics для електронного запису до сімейного лікаря.
Для успішної адаптації в сучасному суспільстві громадянам потрібні знання в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Виконуючи функцію соціального включення, бібліотека надає усім користувачам незалежно від їх освітнього і культурного рівня, місця в соціальній ієрархії можливість безплатного доступу до інформації, знань, консультаційну підтримку та інформаційно-бібліотечну допомогу.
Наступна група слухачів розпочне навчання у березні місяці. Працівники бібліотеки будуть консультувати організовані групи користувачів під час проходження ними навчань на освітній платформі «Дія. Цифрова освіта» https://osvita.diia.gov.ua/

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930