kalendar2015_b

Архів за місяць: Грудень 2017

Сторінка 1 з 1212345...10...Остання »

Привітання начальника управління культури, національностей, релігій та туризму з Новим 2018 Роком!

Щиросердно вітаю вас з Новим роком!

Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів.

У новорічну  ніч ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож нехай… Читати повністю...

Майстерня новорічних див

Напередодні новорічно-різдвяних свят в відділі мистецтв обласної бібліотеки  для юнацтва працює «Майстерня новорічних див».

На майстер-класах студійці Центру анімаційних мистецтв Оксани Мергут пробують свої сили в чарівному народженні новорічної казки – розмальовують  власноруч ялинкові іграшки та медово-імбирні пряники.

Здавалося б, нічого особливого в   виготовленні іграшки немає:… Читати повністю...

Новорічне свято наближається…

У приємному передчутті  свята  читачі обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка. Адже вони поринули у атмосферу новорічних забав.  Бібліо-вечорниці “Цей чарівний Новий рік” , розважальна програма “Диво зимової казки”, новорічна пригода для наймолодших, різноманітні майстер-класи – все це чекало на діток у бібліотеці. Цікаві вікторини, конкурси, … Читати повністю...

Святкове дійство “Новорічна пригода”

Новорічну казку подарували працівники обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка особливим діткам-вихованцям  центру соціальної реабілітації “Школа життя”. Святкове дійство створило гарний настрій не лише малечі, а й батькам та вихователям. Снігурочка, Чаклунка, Бешкетниця та Лисичка розважали діток, грали в ігри, водили хороводи. Вихованці центру отримали солодкі подаруночки від бібліотекарів. 

Збір подарунків для будинків-інтернатів Донеччини та Луганщини

Напередодні різдвяно-новорічних свят уже багато років поспіль управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації спільно із волонтерами проводять  збір подарунків для дітей, які знаходяться у соціальних закладах Донецької та Луганської областей.

В Україні, як і у всьому світі сьогодні так багато болі, зла, ворожнечі і образ.… Читати повністю...

Вітаємо з 80-річчям Олександра Матвійовича Пажимського

Управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації щиро вітає Пажимського Олександра Матвійовича з 80-річчям! Олександр Матвійович –  яскравий приклад того, як треба шанувати історію, культурну спадщину та народні традиції. В радісний і світлий ювілей бажаємо щасливого сьогодні і радісного завтра, підкорення нових висот на професійній ниві, яскравих мрій і… Читати повністю...

10-й ювілей Всеукраїнської премії “Диво-Дитина”

У березні 2018 року у м. Києві Всеукраїнська премія “Диво-Дитина” святкуватиме свій ювілей та 10-й рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни.

Основна мета Премії-пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають… Читати повністю...

Сторінка 1 з 1212345...10...Остання »