kalendar2015_b

Архів за день: 20.12.2017

День Святого Миколая серце добром зігріває

В українців немає більш популярного Святого, аніж Миколай. До нього звертаються, коли хочуть миру в сім’ї, спокою, здоров’я та злагоди.

Дехто помилково вважає, що Святий Миколай допомагає лише дітям. Справді, беззахисні дітлахи є його улюбленцями. Втім, Миколай Чудотворець піклується про абсолютно всіх людей.

Не стали порушувати традиції  добрих справ… Читати повністю...

У запалі позитивних емоцій та творчої зосередженості зустріли День Святого Миколая в обласному художньому музеї

Позитивні емоції, хвилини творчості, радість спілкування отримали у День Святого Миколая  в обласному художньому музеї молоді вихованці Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень “Родинний затишок”. У запалі позитивних емоцій та творчої зосередженості гості займалися розписом гіпсових композицій під час майстер-класу.  Винагородити талановитих учасників майстерні… Читати повністю...

Підсумки проведення акції “16 днів проти насильства”

15 грудня 2017 року у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації відбулось засідання “круглого столу” за підсумками проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”, що тривала 25 листопада – 10 грудня 2017р.

В обговоренні підсумків взяла участь представник управління культури, національностей, релігій та туризму – Власюк Ніна Антонівна, зокрема вона прозвітувала… Читати повністю...