kalendar2015_b

Архів за день: 03.01.2018

«Соборність України. Естафета поколінь»

З 3 січня 2018 року у Хмельницькому обласному художньому музеї експонується виставка «Соборність України. Естафета поколінь», з нагоди Дня Соборності України.

22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, відзначається День Соборності України.

Це свято офіційно встановлене у 1999 році, враховуючи… Читати повністю...

МІНКУЛЬТУРИ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ОДЕРЖАННЯ У 2018 РОЦІ ЩОРІЧНИХ ГРАНТІВ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ МОЛОДИМИ ДІЯЧАМИ У ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ

Міністерство культури України оголошує конкурс претендентів на одержання у 2018році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів.

Для одержання гранту претенденти до 15 лютого 2018 року подають до Мінкультури… Читати повністю...

ВИЗНАЧЕНО ФІНАЛІСТІВ ПРОЕКТУ “МАЛІ МІСТА – ВЕЛИКІ ВРАЖЕННЯ”

Відбувся другий відбірковий тур проекту «Малі міста – великі враження», під час якого експертною радою було обрано фіналістів конкурсу.

Загальний результат оцінки проекту складається з суми балів, що були виставлені кожним експертом за відповідність тим чи іншим вимогам. Критерії оцінювання проекту можна завантажити за посиланням.

Враховуючи, що… Читати повністю...