kalendar2015_b

Архів за день: 19.02.2018

Презентація «Вісника Нетішинського краєзнавчого музею»

Черговий збірник наукових статей було  нещодавно презентовано у Нетішинському музеї. Дане  видання висвітлює різні питання історії, природи, культурного життя краю. Шостий випуск приурочено 30-річчю пуску Першого енергоблока Хмельницької атомної електростанції. Він містить, зокрема, матеріали з історії енергетики, розвитку міста, знайомить з деякими іменами працівників станції.

Директор музею та… Читати повністю...

Грай, музико моя…

Під такою назвою в травні-серпні 2018 року на Хмельниччині пройде конкурс молодих виконавців популярної естрадної пісні в рамках фестивалю естрадної пісні імені Миколи Мозгового.

Микола Петрович Мозговий (1947-2010) – відомий далеко за межами нашої держави український естрадний співак, композитор-пісняр, народний артист України. Народився у селі Сарнів Волочиського району на Хмельниччині.… Читати повністю...

«Фольк-Фест» у Кам’янці-Подільському

З метою збереження та популяризації народного мистецтва 17 лютого у місті Кам’янці-Подільському відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної музики та традиційного мистецтва «Фольк-Фест», який проводився з ініціативи міської дитячої школи мистецтв за сприяння виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, управління освіти і науки та департаменту гуманітарної політики.

Журі конкурсу очолила завідувач сектору… Читати повністю...