kalendar2015_b

Архів за місяць: Березень 2018

Сторінка 1 з 1412345...10...Остання »

Привітання голови Хмельницької обласної державної адміністрації О.Корнійчука із Великоднем

„Пасха в нас — це празників празник і торжество торжеств,   яке настільки перевищує всі інші торжества, не тільки людські,   але і Христові, що в його честь відбуваються,   наскільки сонце перевищує зорі”.

 СВ. Григорій Богослов

  Шановні краяни!

Наближається празник всіх празників і торжество всіх торжеств… Читати повністю...

«Професійна культура та етикет бібліотечного працівника»

28  березня в Шепетівській центральній районній бібліотеці відбувся семінар – практикум «Професійна культура та етикет бібліотечного працівника».

Імідж бібліотеки – це те, якою її бачать читачі, його потрібно постійно вдосконалювати та працювати над ним.

Саме про це говорили та  дискутували бібліотечні працівники Шепетівської ЦБС, Судилківської та Ленковецької об’єднаних… Читати повністю...

Відлуння тих далеких днів сльозами на очах блищить

Під такою назвою у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці пройшов патріотичний урок мужності, приурочений до 74-ї річниці звільнення Хмельницької області від нацистських окупантів та 95-літнього ювілею Почесних ветеранів України Івана Івановича Бабака та Зельмана Абрамовича Єлевича.

В ході проведення заходу  почесні гості, ветерани Другої світової війни Іван Бабак та… Читати повністю...

У казковій майстерні театрального художника

Напередодні Міжнародного дня театру у відділі мистецтв обласної бібліотеки для юнацтва проведено майстер-клас «У казковій майстерні театрального художника».

Актори, режисери – про них завжди багато пишуть на сторінках преси та говорять в телевізійних та радіо – програмах. Але крім режисера і акторської трупи, в створенні постановок беруть участь художники, бутафори,… Читати повністю...

Яким має бути сучасний музей….

28 березня в обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського в  м. Шепетівка за участі співробітників Національного музею історії України та сприяння управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької  облдержадміністрації, відбувся фаховий семінар для музейників Хмельниччини  «Яким має бути сучасний музей: досвід НМІУ».

Семінар став відкритим майданчиком для спілкування та… Читати повністю...

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького запрошує на прем’єру вистави «Скупий»

“Скупий” Ж. Б. Мольєра. –  одна із найкращих комедій,  яка має  свою 350 річну історію.  Режисер-постановник Володимир Борисяк  цією постановкою відтворює сучасний погляд на історію безглуздого батька – Гарпагона, який своєю жадібністю, егоїзмом заважає щастю власних дітей. Гроші дають Гарпагону можливість панувати над своїм… Читати повністю...

Презентація ретроспективного каталогу «Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки»

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці  відбулася презентація ретроспективного каталогу “Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки», у якій взяли участь науковці, освітяни, представники громадських організацій, музейних закладів, бібліотек, релігійні діячі, студенти ВНЗ.

Відкрила презентацію директор бібліотеки Катерина Чабан. Вона ознайомила присутніх з каталогом,… Читати повністю...

Сторінка 1 з 1412345...10...Остання »