kalendar2015_b

Архів за день: 27.03.2018

Презентація ретроспективного каталогу «Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки»

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці  відбулася презентація ретроспективного каталогу “Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки», у якій взяли участь науковці, освітяни, представники громадських організацій, музейних закладів, бібліотек, релігійні діячі, студенти ВНЗ.

Відкрила презентацію директор бібліотеки Катерина Чабан. Вона ознайомила присутніх з каталогом,… Читати повністю...

Теплі історії від Василя Горбатюка

Триває Всеукраїнський тиждень дитячого читання − у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка проходять цікаві зустрічі з творцями книг. Презентація книги Василя Горбатюка «Кринична вода», що вийшла в серії «Теплі історії»,  відбулася за участю автора. Подільський письменник, спілкуючись з студентами ХГПА, розкрив секрети створення своїх оповідок, повідав про… Читати повністю...

Хмельницький обласний художній музей запрошує!

30 березня о 16.00 в Хмельницькому обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки графіки видатного українського художника Леопольда Левицького з фондової збірки музею.

Леопольд Левицький (1906-1973 рр.) – представник старшої формації митців Львова, що витворили неповторний світ з естетизацією форми та кольору, зі своєю системою художніх цінностей. Він – одна… Читати повністю...