kalendar2015_b

Архів за день: 18.04.2018

Привітання до Дня пам’яток історії та культури України та Міжнародного дня пам’яток і визначних місць!

Сердечно вітаю усіх працівників пам’яткоохоронної сфери з професійним святом – Днем пам’яток історії та культури України та Міжнародним днем пам’яток і визначних місць!

Ваша подвижницька праця допомагає людям усвідомлювати своє коріння, зберігати історичну пам’ять народу, передавати прийдешнім поколінням духовні скарби нашого народу.

Бажаю усім міцного здоров’я, добра… Читати повністю...

Хмельницький обласний академічний театр ляльок запрошує!

Вистава «Легенда про Вірність»

Початок вистави 22.04.2018 року о 12.00 годині

Хмельницький обласний академічний театр ляльок запрошує!

Вистава «Сни про Венецію»

Початок вистави 21.04.2018 року о 12.00 годині

Хмельницька обласна філармонія запрошує!

І знову подарунки!

До Міжнародного дня дитячої книги Шепетівська міська бібліотека для дітей   прийняла участь в акції  Благодійного Фонду «Бібліотечна країна» – «Жива сучасна бібліотека» та стала її переможцем. Партнер Благодійного Фонду «Нова Пошта» безкоштовно доставив в бібліотеку 38 книг для дітей. Дирекція Шепетівської міської бібліотеки щиро подякувала… Читати повністю...

Книжкова весна на Хмельниччині

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці стартував ХII Обласний Форум «Книжкова весна на Хмельниччині», приурочений до Всесвітнього дня книги та авторського права.

Книжкова весна на Хмельниччині зібрала чимало однодумців усіх тих, хто творить, шанує й розвиває друковане слово, популяризує його, доносить до жителів Хмельниччини його кращі зразки.

В… Читати повністю...