kalendar2015_b

Архів за день: 04.06.2018

«Сердечко любові»

Щорічно 1 червня весь свідомий світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

У цей день у багатьох містах проводять різноманітні культурні, розважальні та ігрові заходи для дітей. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими, радісними, щасливими та прославляли свої родини і рідний край.

Популяризуючи… Читати повністю...

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького запрошує

6 червня  2018 року Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького запрошує на виставу «Божевільна ніч або «№ 13» .

Початок вистави о 18.30 годині

 

7 червня  2018 року Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького запрошує на виставу «Скупий».

Початок вистави о 18.30 годині

Нехай буде щасливим дитинство!

Коли у небі сонечко сміється, А в полі, лузі квіти розцвітають, Тоді нас всіх із цим прекрасним святом - З днем захисту дітей завжди вітають. Зичать дітям щастя, вквітчаної долі І неба чистого, і промінців грайливих, І снів спокійних, успіхів в навчанні, І щирих усмішок, і днів щасливих.

Щороку в… Читати повністю...

Щаслива сім’я…

Відкриття фотовиставки “Щаслива сім`я” талановитого сімейного та дитячого фотографа Ніни Свистуненко відбулося  в арт-холі обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка.  Фотороботи захоплюють своєю ніжністю, красою. Адже, що може бути прекрасніше за  новонароджених, жінок в очікуванні “ЩАСТЯ” та дітей.

На відкриття фотовиставки завітали  митець своєї справи, керівник… Читати повністю...