kalendar2015_b

Архів за день: 03.10.2018

Головна роль, як подарунок до ювілею актриси Сніжани Туткевич-Самойлової

Серед театральної спільноти існує така традиція – рік, в якому артистові, чи артистці виповнюється кругла дата – вважається ювілейним для цієї особи. Саме за цей рік, зазвичай, для вшанування праці ювіляра, спеціально у театрі ставлять виставу, у якій він (чи вона) буде виконувати центральну роль.

Цей рік у Хмельницькому обласному… Читати повністю...

Презентація книги Віталія Голубєва «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією»

Начало формы   2 жовтня  в обласній бібліотеці для юнацтва головний редактор Видавничого дому «ОГО», секретар Національної спілки журналістів України, викладач кафедри журналістики Національного університету  Острозька академія  Віталій Голубєв презентував свою четверту книгу «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією». Книга  написана… Читати повністю...

Презентація книги Макса Кідрука «Де немає Бога»

1 жовтня у Шепетівській центральній міській бібліотеці відбулася довгоочікувана зустріч з харизматичним, відомим українським письменником, Максом Кідруком, який презентував свою нову книгу «Де немає Бога».

Поціновувачі творчості письменника з цікавістю переглянули буктрейлер та слухали розповіді про те, як вибудовувався сюжет книги. Присутні мали змогу придбати книги з автографом та поспілкуватися з автором.