kalendar2015_b

Архів за день: 22.10.2018

Виховуємо природолюбів

Обласна бібліотека для юнацтва впродовж цього року разом з природоохоронними організаціями реалізовує проект «Eko Travel», метою якого є виховання у молоді дбайливого, відповідального ставлення  до природного середовища, ознайомлення із екологічними проблемами  держави та нашого регіону та залучення юнацтва до природоохоронних заходів.

19 жовтня в рамках проекту  бібліотекарі… Читати повністю...

Творчий «тролейбусник»

В творчих колах таке явище як «кватирник» стало звичним і відоме багатьом шанувальникам мистецтва, а от «тролейбусник» саме в такому форматі в нашому місті відбувся, мабуть, вперше.    19 жовтня  Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва   долучилася  до організації та проведення  унікальної молодіжної акції,… Читати повністю...

Мово українська, гордосте моя

Коли за вікном жовтогаряча осінь сипле різнокольоровим листям, радує не по – осінньому теплою погодою, а в читальному залі Шепетівської міської бібліотеки для дітей 21 жовтня зібрались юні читачі, шанувальники українського слова на конкурс на кращого знавця  рідної мови “Мово українська, гордосте моя”. Організатором конкурсу є обласна бібліотека для… Читати повністю...

Тиждень медійно-інформаційної грамотності «Медійно та інформаційно грамотні міста»

Мета тижня: проаналізувати досягнення, продемонструвати внесок і можливості бібліотеки у розбудові медійно та інформаційно грамотного суспільства.

Медійно-інформаційна грамотність, за концепцією ЮНЕСКО, об’єднує три взаємопов’язані комплекси компетенцій – інформаційну грамотність, медіаграмотність і технологічну/цифрову грамотність.

 Інформаційна грамотність – вміння знаходити, аналізувати, використовувати інформацію.

  Медіаграмотність – вміння отримувати… Читати повністю...