kalendar2015_b

Архів за день: 29.11.2018

Роль методичної служби у сучасному бібліотечному процесі

З метою підвищення фахової компетентності працівників бібліотек області 27-29 листопада 2018 року у Хмельницькій ОУНБ для фахівців методичних служб центральних районних, центральних міських бібліотек та бібліотек об’єднаних територіальних громад області проведено обласний семінар завідуючих методично-бібліографічними підрозділами на тему «Роль методичної служби у сучасному бібліотечному процесі».

Під час семінару… Читати повністю...

Локальний тренінг для бібліотекарів в рамках проекту “Активні громадяни” від Британської Ради

На базі   Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва 27-28 листопада було проведено тренінг для бібліотекарів “Активні громадяни” . Це уже четвертий тренінг в рамках Британської Ради. Учасники – фахівці  трьох обласних бібліотек та міської ЦБС пройшли всі модулі, з яких складався тренінг.  Фасилітатори від Британської Ради- директор… Читати повністю...

Презентація наукового вісника «Межибіж»

Презентація наукового вісника з проблем регіональної історії та пам’яткознавства «Межибіж» № 1, Ч.1 (2017) відбудеться. в обласній універсальній науковій бібліотеці

У випуску опубліковані матеріали Всеукраїнської наукової конференції «Українська революція 1917 – 1921 р.: передумови, процеси, наслідки, уроки», присвячених 100 – річчю початку Української революції 1917-1921 рр.

Видання вийшло коштом управління… Читати повністю...

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на виставу!

Запрошуємо на балетну виставу «Есмеральда» 2 грудня о 19.00 год в Хмельницькому театрі імені М. Старицького. Атмосфера цієї вистави з найцікавішими танцювальними і пантомімічними формами, її змістовністю і вірністю духу роману Гюго не залишить байдужим жодного глядача.