kalendar2015_b

Архів за день: 18.02.2019

19 випуск Хмельницьких краєзнавчих студій

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація 19 випуску науково-краєзнавчого збірника «Хмельницькі краєзнавчі студії».

До збірника увійшли наукові та краєзнавчі дослідження членів Хмельницької міської організації Національної спілки краєзнавців України з історії Поділля, про видатних людей Хмельниччини, народні промисли та ремесла.

Цей випуск присвячений ювілярам-науковцям: Марковій С.В., доктору історичних наук,… Читати повністю...

І він прийшов, Валентинів День

14 лютого , в День святого Валентина , відділом  культури, туризму, молоді та спорту Кам’янець – Подільської РДА було проведено конкурсно- розважальну програму «І він прийшов, Валентинів День» у РЦКіМ «Розмай».

Заздалегіть  був оголошений конкурс на кращу «валентинку» – «Кращий валентинчик», за результатами якого компетентним журі було визначено… Читати повністю...

30 років з дня виведення радянських військ з Афганістану

15 лютого минає 30 років з дня виведення радянських військ з Афганістану. Війна тривала понад 9 років, більш ніж 15 тисяч молодих хлопців склали голови на чужій землі, з них понад 3000 українців.

Війна в Афганістані, своїм чорним крилом торкнулася і нашого краю. Афганська кампанія залишила невиліковну рану і у… Читати повністю...