kalendar2015_b

Архів за день: 04.03.2019

Засідання комісії з визначення кандидатів на відзначення обласною премією імені Т.Г.Шевченка

04 березня 2019 року в управлінні культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації відбулось засідання комісії з визначення кандидатів на відзначення обласною премією імені Т.Г.Шевченка.

Хмельницька обласна премія імені Тараса Шевченка була започаткована  13 травня 1994 року з метою відзначення провідних діячів культури, літератури та … Читати повністю...

Творчий вечір літератора та краєзнавця Валентина Говоруна

1 березня в обласній бібліотеці  для юнацтва відбулась презентація творчого доробку поета, краєзнавця  Валентина Давидовича Говоруна. Валентин Давидович знана на Хмельниччині людина, педагог, літератор, дослідник рідного краю. Вчитель біології і географії Хмельницького колегіуму ім. В.Р. Козубняка, лауреат премії Хмельницької міської ради 2008 і 2010 років та  премії… Читати повністю...

Повір у себе!

Понад 10 років обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка співпрацює з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей “Подолянчик”.

В рамках програми “Ти у світі не один” щороку проводяться різноманітні заходи – години спілкування, акції, уроки доброти, театральні дійства тощо.

Цього разу для вихованців Центру спільно з МГО “Січ” було проведено акцію “Повір… Читати повністю...