kalendar2015_b

Архів за день: 25.04.2019

Твори себе – і світ навколо себе

Напередодні Великодніх свят в Малій галереї мистецтв Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація виставки іконопису учнівської молоді Хмельницької школи іконопису «Нікош» «Твори себе – і світ навколо себе».

Для відвідувачів бібліотеки було представлено експозицію виставки, яка налічує 10 ікон, написаних у візантійському та академічному стилях учнями та викладачами школи.… Читати повністю...

Без права на забуття

До Дня Чорнобильської трагедії в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася екологічна година «Без права на забуття». 26 квітня – це день пам’яті про постраждалих та тих, хто віддав своє життя в боротьбі з  «невидимим ворогом».

В заході взяв участь ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Сьомош, член Хмельницької… Читати повністю...

«Золоте коло» повертається в Хмельницький!

Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Золоте коло» цьогоріч відбудеться 7-8 жовтня 2019 року у Хмельницькому. А почесним гостем стане відомий в Україні та за її межами балетмейстер, творець театру «Київ модерн-балет», лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року, заслужений діяч мистецтв України Раду Поклітару.

З історії фестивалю-конкурсу. Започаткований… Читати повністю...