kalendar2015_b

Відкрито Клуб документального кіно

20 січня 2016 року у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені М. Островського відбулося офіційне відкриття Кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA направленого на сприяння активізації діалогу про права людини в суспільстві.
Участь у відкритті Кіноклубу взяли працівники бібліотеки, представники Головного управління юстиції в Хмельницькій області, практичний психолог Хмельницького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді та студентська молодь міста.
Захід відкрила заступник директора Валентина Маковська, яка вказала на значимість Кіноклубу у правовому і соціальному вихованні підростаючого покоління, та роль бібліотеки у цьому напрямку роботи. Координатор Кіноклубу, головний бібліограф Анжела Ярмолюк розповіла про ідею створення та проведення Міжнародного кінофестивалю з прав людини Docudays UA.
Під час відкриття клубу учасниками було переглянуто 20-хвилинну документальну кінострічку Миколи Бондарчука «Трудний». У фільмі порушено багато сучасних проблем – відповідальність держави та батьків за дотримання та захист прав дитини, недосконалість системи державних закладів для дітей без батьківського піклування, «сирітство» при живих батьках, підліткова ігроманія та дитяче жебрацтво. Після перегляду кінострічки студентська молодь спільно з практичним психологом Антоніною Виговською та модератором Кіноклубу Оленою Грицишиною обговорили питання правових та соціальних проблем порушених у сюжеті фільму.
Зустрічі в кіноклубі відбуватимуться щомісяця, про що бібліотека буде інформувати на веб-сайті бібліотеки www.ounb.km.ua

фото клубу

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Березень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031