kalendar2015_b

Відбулася традиційна серпнева обласна нарада директорів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів

29 серпня 2017 року у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбулась традиційна серпнева нарада з директорами початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Окрім 60 директорів, на нараду були запрошені начальники управлінь та відділів культури райдержадміністрацій і міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад.

IMG_8730

У нараді взяли участь начальник управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Ірина Трунова, заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Валентина Граділь, директори Хмельницького музичного училища ім.В.Заремби Віктор Бернадський, Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв Сергій Нижник, Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Андрій Клименко, голова обкому профспілки працівників культури Микола Луценко.IMG_8731
У доповіді начальника управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Ірини Трунової  та виступах учасників наради було відмічено позитивні напрацювання в галузі мистецької освіти, а саме: збереження та розширення мережі шкіл, збільшення  контингенту учнів, кількості творчих мистецьких колективів. Підбили підсумки роботи шкіл за минулий навчальний рік та визначили пріоритетні напрямки роботи на новий навчальний 2017-2018 рік. Особливу увагу  звернули на чітку організацію навчально-виховного процесу, підтримку талановитих дітей, розширення громадсько-корисної роботи, активізації діяльності творчих мистецьких колективів. Зосередили увагу на необхідності докласти зусиль педагогічних колективів на розширення профорієнтаційної роботи серед учнів та направлення  кращих випускників шкіл на навчання до вищих навчальних закладів культури і мистецтва. Значної уваги дирекцій шкіл також потребуватиме ефективне використання бюджетних коштів та пошук додаткових джерел фінансування, створення належних умов для навчання учнів.
Нарада відбулась у формі конструктивного діалогу з урахуванням пропозицій директорів шкіл, зауважень виступаючих та побажань успішного навчального року.

prezudent

vru

kmu

Peremoga_banner
ProArt

Митці Хмельниччини захисникам України

ukrinform

nads
Календар
Квітень 2024
П В С Ч П С Н
« Січ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930