kalendar2015_b

Архів за день: 21.02.2019

Їм у віках судилося безсмертя

Згідно Указу Президента України в нашій країні 20 лютого відзначається   День Героїв Небесної Сотні.

Напередодні знаменного дня  працівники відділу періодики   Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва провели для учнів ВПУ №25 урок гідності « Їм у віках судилося безсмертя».

Запрошений на  зустріч з молоддю Віктор… Читати повністю...

Ти – Герой України!

Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація заслуженого журналіста України Станіслави Людвігівни Старостіної «Ти – Герой України».

В книзі представлено реальні історі про непросту долю солдата, яким випали найтяжчі випробовування – пройти через пекло найкривавіших бойових дій антитерористичної операції – Широкине, Іловайськ, Мар’їнку,… Читати повністю...

Акція-пам’яті “Хоробрі серця” в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються у наших серцях. Акція-пам’яті згуртувала семикласників в єдиному бажанні віддати шану Героям Небесної Сотні та усім тим, хто оберігає кордони нашої держави.

Активний учасник Революції Гідності, доброволець, радник міського голови з питань АТО Ігор Олійник відверто повідав підліткам про cвою участь у буремних подіях… Читати повністю...

Презентація політичної аналітики та літературних творів Олександра Никонорова

19 лютого в обласній бібліотеці для юнацтва презентували   книги відомого українського політолога, громадського діяча, журналіста Олександра Вікторовича Никонорова «Коли розвалиться імперія: тенденції розвитку сепаратизму в путінській Росії» та «Заручники долі».

Книги видано  посмертно, адже він  трагічно загинув 6 вересня 2017 року в дорожній аварії  разом… Читати повністю...

Банери. Критичний дизайн

21 лютого о 17.00 Семен Храмцов (м.Херсон) представить в Хмельницькому обласному художньому музеї виставковий проект «Банери. Критичний дизайн».

Це дослідницький арт-проект, який концентрує увагу на проблемах графічного середовища повсякденності України. Він передбачає аналіз критичних рефлексій дизайнерів на сучасний дизайн. Серія банерів структурує до болю знайомий погляду «візуальний шум»,… Читати повністю...