kalendar2015_b

Архів за місяць: Липень 2019

Сторінка 1 з 3123

Світ рівних

Музей М.Островського проводить VIIІ Всеукраїнську школу майстерності для творчих людей з особливими потребами «Світ рівних», яка присвячена 28-й річниці Незалежності України. Навчання проходитиме у форматі майстер-класів протягом 20-22 серпня 2019 року в двох напрямках: літературний та  декоративно-прикладне мистецтво.

«Вікі любить пам’ятки» – допоможи ілюструвати Вікіпедію та виграй призи!

З 1 по 30 вересня 2019 року триватиме щорічний міжнародний конкурс фотографій об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки», який визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі. Мета проекту — зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року конкурс проходить у 30 країнах.

Українська… Читати повністю...

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей… Читати повністю...

Документи, подані для участі у конкурсному доборі на посаду директора ДІКЗ “Межибіж”

Відповідно до частин п’ятої і шостої статті 214 Закону України “Про культуру”, управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації оприлюднює документи, подані для участі у конкурсному доборі на посаду директора ДІКЗ “Межибіж” з урахуванням Закону України “Про захист персональних даних”. Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення… Читати повністю...

Школа професійного розвитку

У Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Шевченка гостинно відчинила двері школа професійного розвитку “Ідеї. Практика. Досвід” для працівників сільських бібліотек, що обслуговують дітей в об’єднаних територіальних громадах. Учасники навчань обговорили актуальні та важливі питання діяльності закладів в умовах децентралізації,  шукали нові підходи і окреслили перспективи, щодо якісного обслуговування… Читати повністю...

Результати жеребкування для відбору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора Державного історико – культурного заповідника “Межибіж”

18 липня у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці у встановленому Законом України “Про культуру” порядку було проведено жеребкування з визначення кандидатів від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора  ДІКЗ “Межибіж”.

За результатами жеребкування до складу комісії обрано… Читати повністю...

Хмельницький художник іранського походження

У малій галереї мистецтв Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась творча зустріч членів Національної спілки художників України. Під час зустрічі було представлено альбом «Сергій Гульшані. Живопис. Графіка» підготовлений фотохудожником Миколою Шафінським. Це третій альбом про творчість Хмельницьких художників.

Сергій Гульшані (автентичне ім’я — Хосейн Джафарі), іранець за походженням, народився в… Читати повністю...

Сторінка 1 з 3123